FACEBOOK
   
Despre noi
   Contact 0725.031.111
Program club de echitatie marti-duminica 9.00-18.00

Club de echitatie Piccadilly Bucuresti

Clubul de echitatie Piccadilly este situat la doar cateva minute de capitala, pe Sos. Bucuresti - Ploiesti, nr. 542 (intre localitatile Saftica si Tancabesti).
Daca va doriti sa evadati din agitatia si poluarea cotidiana va asteaptam la clubul nostru unde puteti sa luati lectii de calarie pentru incepatori sau va puteti plimba prin padure insotiti de instructori cu experienta.


Clubul beneficiaza de o baza moderna cu grajduri pt. 70 de cai, echipate cu boxe individuale, terenuri pentru un antrenament de calitate, un manej acoperit necesar pregatiri de iarna, de 10 padocuri individuale cu diferite dimensiuni pentru refacerea psihica a cailor.

In cadrul clubului se organizeaza cursuri de invatare a calariei pentru toate varstele de doritori sub atenta indrumare a instructorilor calificati.

Se pregatesc sportivi si cai pentru concursuri de sarituri peste obstacole sub indrumarea unor antrenori cu multa experienta.

Se pot face plimbari calare de agreement in imprejurimi, unde exista teren variat si in padure.

De asemenea putem asigura contracost pensiune pentru cai de sport si agreement in boxe individuale la standarde internationale. Se pot cumpara cai instruiti pentru concursuri de sarituri sau cai tineri de mare valoare din parinti care au participat la competitii intenationale: Baloubet de Rouet, Cento, Chartago, Quick Star, Cornet Obolenski, Papillon Rouge, etc…
 
Home      Despre noi      Armasari      Cai de vanzare      Galerie foto/video      Servicii      Performanta si presa
Restaurantul Piccadilly Parteneri organizare teambuildinguri BANCURI Web design: Web design, creare site, promovare site Webart