FACEBOOK
   
Evenimente
   Contact 0725.031.111
Program club de echitatie marti-duminica 9.00-18.00

Evenimente

Concursul National de Sarituri Obstacole Royal Horse Grand Prix - ETAPA I


Clubul Sportiv Piccadilly organizeaza concursul de echitatie  Royal Horse Grand Prix Et. I 9-12 Mai

Royal Horse Grand Prix Et.I, asteapta participarea a peste 30 de cluburi sportive ce insumeaza peste 120 de cai ce se vor intrece in probe sportive de sarituri obstacole pentru castigarea Cupei Piccadilly si a Cupei Federatiei Ecvestre Romane. Sportivii se vor intrece in peste 15 probe desfasurate pe parcursul celor 4 zile de concurs, de joi pina duminica. Valoarea totala a premiilor este de peste 20.000 de lei.

Cupa Federatiei ecvestre Romane 9-12 este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Piccadilly impreuna cu Royal Horse, cu sprijinul MST (Ministerul Tineretului si Sporturilor), FER (Federatia Ecvestra Romana) si sustinut de Radio ZU.

Evenimentul ecvestru ofera spectatorilor o experienta unica plina de magia unui sport regal, picurata cu adrenalina unui concurs hipic cat si momente atent selectionate cu dresaj de cai si demonstratii ecvestre.

Printre cluburile invitate sa participe in concurs se numara: Felix Topescu, Clubul de Echitatie Bucuresti, Clubul de Echitatie AgroInternational, CSM Sibiu, Equestria Bucuresti, Hipocan Corbeanca, CS Top Horse, CS Decebal CS Tracus Transilvania, Equitim Craiova, Napoca Sport Horse, CS Piccadilly Bucuresti, Regatul Cailor Bucuresti, Romsilva, Steaua Bucuresti, Top Class Bucuresti, Transilvania Sport Horse Cluj.

Clubul Piccadilly Horses, gazda evenimentului Royal Horse Grand Prix Et. I, este situat in imediata apropiere a Bucurestiului, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti intre localitatile Saftica si Tancabesti. Gandit ca un centru full service, clubul ofera oportunitati de agrement precum centru de evenimente, piscina, cazare, club de echitatie, teren de concurs si teren de antrenament, manej acoperit pentru antrenamente si cursuri de echitatie.

Programul detaliat al concursului precum si informatii suplimentare sunt disponibile pe website-ul evenimentului www.piccadillyhorses.ro.Responsabil cu presa: Raluca Botogan
Mobil: 0729881673
E-mail: contact@piccadillyhorses.ro
Program eveniment
 
Home      Despre noi      Armasari      Cai de vanzare      Galerie foto/video      Servicii      Performanta si presa
Restaurantul Piccadilly Parteneri organizare teambuildinguri BANCURI Web design: Web design, creare site, promovare site Webart