FACEBOOK
   
Servicii
   Contact 0725.031.111
Program club de echitatie marti-duminica 9.00-18.00

Servicii club echitatie

Asociatia Clubul Sportiv Piccadilly va ofera pensiune pentru cai, cursuri de echitatie, calarie de agrement, plimbari, programe de antrenament sub indrumarea unor antrenori cu multa experienta.

 

 
Serviciu Durata Pret
Sedinta de echitatie 30 min 55 lei
Sedinta de echitatie 45 min 80 lei
Sedinta de echitatie 60 min 100 lei
Abonament de echitatie 10 sedinte + 1 gratis  
Sedinta de echitatie pentru copii 20 min 40 lei
Plimbare prin padure cu instructor 60 min 125 lei
Plimbari la padure cu trasura 60 min 150 lei

 

     Cursuri de echitatie
Oferim lectii de calarie pentru copii si adulti incepatori, cat si pentru calareti avansati.

La noi, o sedinta de initiere dureaza 40 de minute iar recomandarea ar fi ca un copil sa faca 2-3 sedinte pe saptamana. Cei care fac doar initiere au nevoie de 3-4 luni pentru a învata sa calareasca, pentru a putea merge singuri cu calul, pentru a face un trap sau un galop corect.

In privinta cursurilor propriu-zise, în mod normal se plateste pe sedinta, costul unei sedinte fiind de 70 lei, dar la club avem si abonamente pentru initiere. Pretul unui abonament este de 600 lei pentru 10 sedinte de echitatie, valabil 45 de zile.

Cei mici pot lua lectii de calarie pe poneiul nostru Jhonny, o sedinta dureaza 20min si costa 40 lei, iar cei avansati in ale echitatiei se pot relaxa, pe timpul verii, la o plimbare prin padure, insotiti de un instructor, timp de 60 de minute, pretul unei astfel de plimbari este 140 lei.

Pentru programari va rugam sa ne contactati telefonic cu 2 zile inainte!

 

     Pensiune pentru cai

Proprietarii pot inchiria boxe, pot lasa caii in pensiune sau pot angaja antrenori specializati care sa se ocupe de caii personali. Oferim asistenta unui personal calificat, ingrijire, igiena, furajare, potcovire si verificari periodice.

Pret - 350 euro/luna

     Vanzari cai
Caii nostri pot fi inchiriati pentru agrement, evenimente speciale sau pot fi cumparati de catre cunoscatori si pasionati.

Vindem cai instruiti pentru concursuri de sarituri sau cai tineri de mare valoare din parinti care au participat la competitii intenationale: Baloubet de Rouet, Cento, Chartago, Quick Star, Cornet Obolenski, Papillon Rouge, etc.
     Plimbari cu trasura
Plimbari la padure cu trasura 1h - 150 lei
     Inchiriere cai si trasura pentru sedinte foto/sedinte trash the dress
Pret la cerere!
 
Home      Despre noi      Armasari      Cai de vanzare      Galerie foto/video      Servicii      Performanta si presa
Restaurantul Piccadilly Parteneri organizare teambuildinguri BANCURI Web design: Web design, creare site, promovare site Webart